Augmented reality en 3D-objecten interieur

Bij het uitzoeken van items voor hun interieur willen uw klanten meubels, woonaccessoires, verfkleuren en behang het liefst vanuit alle hoeken bekijken. En daarbij vragen ze zich vooral af hoe dit artikel zou staan in hun eigen huis. Op deze vragen biedt Viewmaker een antwoord – en nog veel meer! 

3D-objecten interieur

Een tafel die je, via een speciale website, app of via beeldherkenning in uw brochure, tot leven kunt brengen en zelf kunt voorzien van een ander onderstel of een ander tafelblad. En dat je daarna uit alle hoeken kunt bekijken. Of een bank waarvan je de kleur kan veranderen. De 3D-objecten die Viewmaker creëert, maken dit mogelijk voor uw klanten. Zo kunnen ze zich nog beter een beeld vormen van uw product, wat de koopimpuls sterk vergroot. 

Augmented reality interieur

De laatste jaren heeft augmented reality een grote vlucht genomen. En nergens komt deze toepassing zo goed tot zijn recht als in de interieurbouw. Wanneer uw klanten in hun eigen leefruimte een nieuwe vloer, een kleur op de muur, een meubelstuk of zelfs een complete keuken kunnen projecteren, bevestigt het hen in hun overtuiging dat ze moeten kiezen voor juist úw product. Viewmaker kan uw producten in 3D en met augmented reality laten werken op uw website of webshop.

Productfotografie interieur

Wilt u dat uw klanten uw product vanuit elke hoek kunnen bekijken, zodat alle details optimaal zichtbaar worden? Slimme productfotografie zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van uw product en voor een perfecte weergave van al die unieke eigenschappen ervan. Zeker wanneer het gaat om bijvoorbeeld woonaccessoires, stoffen of behang met een bijzonder patroon maakt ultrascherpe fotografie het verschil. 

Virtuele tour interieurwinkel

Google Maps, maar dan binnen. Dát is een virtuele tour in uw interieurwinkel. U kunt daarin klanten alvast laten zien wat hen te wachten staat wanneer ze uw showroom betreden, maar u kunt ook een stap verder zetten en uw virtuele tour voorzien van call-to-actions. Zoals specifieke productinformatie of zelfs een koop-nu-button. Viewmaker verzorgde al voor veel winkels een succesvolle virtuele tour.

Meer weten?

Wilt u ook uw interieurwinkel of product tot leven laten komen? Kies voor de productfotografie, 3D-visusalisatie, augmented reality of een virtuele tour van Viewmaker. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de mogelijkheden!