Augmented reality en 3D-objecten keukens

Een keuken koop je niet elke dag. Dus willen uw klanten hun nieuwe keuken het liefst vanuit alle hoeken bekijken. Zodat ze precies weten hoe de keuken in hun eigen huis tot z’n recht zou komen. Viewmaker brengt beelden tot leven en helpt uw klanten bij het maken van hun keuze! 

3D-objecten keuken

3D-visualisatie kan een keuken meer laten leven dan een tekening of schets ooit zal doen. Uw klant kan de keuken ervaren zoals die écht wordt en er als het ware alvast in rondlopen. De 3D-objecten die Viewmaker creëert, zorgen ervoor dat uw klanten een realistisch beeld krijgen van het eindresultaat. En dat zorgt weer voor een boost in uw verkoop: klanten zijn immers zekerder van hun zaak dan ze zonder 3D-visualistatie zouden zijn geweest.  

Augmented reality keuken

Stelt u zich eens voor: een video over de nieuwste kooktechnieken die zó van de pagina’s af spat. Of een koelkast, oven en keukenkastje die opengaan en zo laten zien wat voor handige snufjes erin zijn toegepast. Met augmented reality kunt u in uw brochure elementen toevoegen die uw klanten met een speciale app kunnen bekijken. Een extra beleving, die uw keukenzaak nét dat beetje extra geeft. Viewmaker kan augmented reality inbouwen in uw eigen app, maar u kunt er ook voor kiezen om de Viewmaker-app te gebruiken. Daarmee behaalt u optimaal resultaat tegen minimale investeringen.

Productfotografie keukens

Een keuken waarin alle details en mogelijkheden perfect zichtbaar zijn. Dát is wat productfotografie van Viewmaker kan doen. Zeker wanneer het gaat om bijvoorbeeld greepjes, het dessin van een aanrechtblad of het bedieningspaneel van een stoomoven maakt ultrascherpe fotografie het verschil. 

Virtuele tour keukenzaak

Viewmaker brengt Google Maps naar binnen. Met een virtuele tour van uw keukenzaak kunt u uw klanten alvast laten zien wat hen te wachten staat wanneer ze uw showroom betreden, maar u kunt ook een stap verder zetten en uw virtuele tour voorzien van call-to-actions. Zoals specifieke productinformatie of zelfs een afspraak-button. Viewmaker verzorgde al voor veel winkels een succesvolle virtuele tour. Check this

Meer weten?

Wilt u ook uw keukens tot leven laten komen? Kies voor de productfotografie, 3D-visusalisatie, augmented reality of een virtuele tour van Viewmaker. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de mogelijkheden!