Augmented reality

De ultieme buitenbelevenis

Wegdromen in een prachtig magazine en dankzij augmented reality buitenkunst ervaren, het knisperende haardvuur van een unieke buitenhaard beleven of genieten van het 360-graden-uitzicht van een luxe dakterras: augmented reality maakte het mogelijk voor Buitenbelevenissen.

Interactieve elementen

Jansen Hoveniers, Brouwers Houtbouw en Bouwman Zwembaden delen in dit luxe magazine inspiratie en de nieuwste innovaties op tuingebied. De prachtige beelden en interviews met toonaangevende namen uit de wereld van buitenbelevenissen krijgen nog meer zeggingskracht met de interactieve elementen die Viewmaker heeft toegevoegd.

Crossmediaal

Door de pagina te scannen met de app komt de pagina tot leven en verschijnen inspirerende video’s. Dat geeft een extra dimensie aan het magazine en zorgt voor een échte buitenbelevenis. Het combineren van online offline zorgt voor een crossmediale binding met de klant en laat zien hoe innovatief ‘buiten’ kan zijn.

Breng dagelijkse voorwerpen onmiddellijk tot leven!

Een App laten bouwen hoeft niet. De technieken van Viewmaker zijn slim en kunnen ervoor zorgen dat uw producten bij de mensen thuis in hun woonkamer geplaatst worden. In welke vorm dan ook. Daarmee creëert u een augmented reality-ervaring die persoonlijk en inspirerend is.