Google Fotografie

De nieuwsgierigheid prikkelen met school in Street View

Door een schoolgebouw lopen alsof je er zelf bent. De praktijklokalen bekijken, zien welke opleidingen je er kunt volgen, ontdekken wat je nieuwe school je te bieden heeft: Viewmaker helpt de West-Brabantse beroepsopleider Curio om de schoolgebouwen met Google Street View online te zetten.

​​​​​​Online open dag

De Street View-beelden zorgen ervoor dat potentiële studenten de route die ze tijdens de open dag afleggen, alvast online kunnen volgen. Niet alleen handig in tijden van Covid-19, maar sowieso een waardevolle toevoeging in de online marketing van Curio. De opleider zet hiermee namelijk ook een belangrijke stap richting voice searching: de nieuwe generatie studenten zoekt immers steeds minder door teksten in te typen, maar steeds vaker door een zoekterm in te spreken. Onze Google Street View-toepassing is daar volledig op toegespitst en voorbereid.

Duizenden views

Onderdeel van het project is bovendien het verder aanvullen van de Google Business-pagina’s van de Curio-scholen. We maken deze aantrekkelijker voor de bezoeker en zorgen er daarmee ook voor dat Curio hoger scoort in de zoekresultaten. Met succes: de Street View-rondleidingen door de scholen zijn al duizenden keren bekeken. En dat wordt alleen nog maar meer, want de komende tijd komen er elke week nieuwe locaties online in Street View!