Google fotografie

De ultieme vakantievoorpret

Voor de meeste mensen is de voorpret bijna net zo belangrijk als de vakantie zelf. Bezoekers aan Streekpark Oisterwijk kunnen wat dat betreft volop genieten: de interactieve Google Maps-experience laat niet alleen zien hoe het park is opgezet, maar ook hoe de accommodaties, de voorzieningen en zelfs het sanitair eruit zien.

Beleving voorop

Bezoekers aan Streekpark Klein Oisterwijk kunnen voorafgaand aan hun vakantie alvast een wandeling over het park maken. Ze kunnen het veldje kiezen waar ze hun tent willen opzetten of alvast de chalet bekijken waarin ze gaan overnachten. Ze kunnen zien hoe netjes het sanitair is, en hoe gezellig het restaurant. Dat draagt bij aan de beleving van de bezoeker.

Boekingsmodule geïntegreerd

Ziet een gast een accommodatie die hem bevalt? Dan kan hij, binnen de virtuele tour, op de boekingsbutton klikken en meteen zijn verblijf reserveren. Deze ingebouwde call-to-action haalt de drempel weg en maakt het boeken zo eenvoudig mogelijk.

Duizenden boekingen via virtuele tour

De virtuele tour is een groot succes. Er kijken maandelijks bijna 20.000 mensen rond op het terrein, waarvan er achtduizend meer dan vijf minuten blijven ‘rondlopen’. Maar het belangrijkste resultaat zit ‘m in de boekingen. Het afgelopen jaar werd de boekingsknop in de virtuele tour maar liefst 1.750 keer aangeklikt: een succesvolle call-to-action!