Ontwikkeld door Viewmaker

Interactieve belevingen is door Viewmaker ontwikkeld om er voor te zorgen dat klanten jouw bedrijf echt kunnen beleven. Het prikkelt en de keuze voor jou bedrijf is dan niet meer zo moeilijk. Met vaste computers en alle mobile apparaten. Apple, Samsung, Google, Huawei, Asus, HTC, LG, Motorola, en nog veel meer kunnen ze je bedrijf beleven. Wat we bijvoorbeeld toevoegen zijn call to actions, webshops, video, drone, interactieve producten, en ga zo maar door. Daarnaast zijn onze interactieve belevingen te zien met virtual reality. Wij zijn er klaar voor om jouw bedrijf naar een absolute hoogtepunt te tillen.

Neem contact op met ons om ook jou te helpen!

Recreatiepark Klein Oisterwijk

Recreatiepark Klein Oisterwijk heeft een full service pakket waarbij we bij elke verandering opnames maken om ervoor te zorgen dat hun park altijd up to date is. Op deze manier zorgen we ervoor dat hun gasten vanaf de bank en zelfs met virtual reality het park kunnen beleven zoals deze er ook in werkelijkheid eruit ziet. En hebben ze een mooie plek gevonden, dan kunnen ze die meteen vanuit de interactieve beleving boeken!

En voor de eigenaar is alles te volgen wat zijn potentiële gasten binnen de beleving doen. Iedere call to action. Super toch!

Dit wil jij ook! Klik hier voor een afspraak.