Virtual Reality 2018-03-19T08:27:24+01:00

360 surround van je producten

Onlineshoppers kopen online meer dan ooit tevoren en de wereldwijde
e-commerce-omzet zal in 2018 met 60% toenemen. Het is tijd om je e-commerce website een concurrentievoordeel te geven.

Van de kleinste producten kunnen we een aantrekkelijke presentatie maken waar je klanten voor zullen gaan vallen.

Producten die bijvoorbeeld 1 meter groot zijn kunnen we op een hele gave manier voor je klanten onder de aandacht brengen.

Maar ook producten van 2 meter is voor ons geen probleem om die voor je te doen. Als jij voor de producten zorgt dan doen wij de rest.

Adverteren op social media en Google

Als je statische foto’s gaat vergelijken met 360 graden surround producten dan is de aandachtsboog op die laatste maar liefst 30% hoger. En als deze dan ook nog met een directe koopknop (call to action) wordt gekoppeld dan heb je in vergelijking met een statische foto gegarandeerde omzet. En na het plaatsen van de surround producten op je website, heb je ook nog het voordeel dat mensen langer op je website blijven kijken.

Geld verdienen (Pre roll)

Het is zeer gemakkelijk om je producten op je social media te plaatsen en er geld mee te gaan verdienen. Ieder product leveren we uit in een filmpje met jouw logo en rechtenvrije muziek eronder om in de sfeer te komen. We hebben het allemaal geschikt gemaakt om je kassa te laten rinkelen! super toch!

Google

Laat Google het werk voor je doen. Stel je voor, al jouw producten geplaatst op YouTube die ze direct leiden naar je webshop! Hoe geweldig is dat niet? We maken het allemaal gemakkelijk voor je.

Website

Onze interactieve producten zijn net zo gemakkelijk op je website te plaatsen als het plakken van een postzegel op een envelop. Hier hoef je echt geen studie voor te hebben gevolgd.

Dit is wat we jou kunnen bieden! Een zeer mooi pakket waarmee je echt voor de dag kunt komen met al je producten.

  • 360 surround van je producten links en rechts draaiend

  • Advertising (pre roll) met je logo en rechtenvrije muziek voor YouTube, Facebook en Instagram voor je klaargezet

  • Een neutrale witte achtergrond

  • Zelf je eigen achtergrond maken met bijvoorbeeld je smartphone

  • Direct te plaatsen op je social media kanalen

  • Speciale insluitcodes om de surround producten in je website of webshop te plaatsen

  • Minder retouren

  • Gegarandeerd meer resultaat

  • En je staat er nooit alleen voor

Klanten die de interactieve producten van Viewmaker gebruiken zien hogere conversiepercentages, minder retouren en minder klantvragen wanneer hun producten 360 graden surround hebben. Hiervan is bewezen dat het de betrokkenheid en conversie verhogend werkt met meer dan 30% ten op zichten van statische beelden. Dat kan met gemak dus duizenden euro’s meer opleveren voor je bedrijf.

De interactieve producten van Viewmaker zijn veel leuker dan een statische afbeelding – je klanten kunnen de producten draaien, intuïtief ronddraaien en ermee communiceren. Wij zien dat het gebruik van een 360 graden surround de tijd kan verdubbelen dat een klant echt naar je product kijkt. Er ontstaat vertrouwen en uiteindelijk is de keuze gemaakt.

We kunnen je producten in een neutrale witte standaard achtergrond stoppen. Maar hoe fantastisch is het niet dat je zelf je achtergrond kunt gaan bepalen. Je maakt bijvoorbeeld een foto met je smartphone van een commerciële plaats en stuurt deze naar ons toe. Binnen no time staat jouw product er in de voorgrond rond te draaien. Hoe gaaf is dat niet! Je producten afstemmen op jouw publiek is nu wel heel gemakkelijk.

Neem contact op met ons en we gaan het allemaal voor je regelen.