Over ons

De kracht van beeld

Beeld dat meer is dan een plaatje. Beeld als belevenis. Beeld dat letterlijk tot leven komt. Dát is waar de founder en drijvende kracht achter Viewmaker, Toïne Roks, zich al meer dan tien jaar op toelegt. Het team van Viewmaker bestaat uit fotografen, developers en 3D-ontwerpers en zorgt voor zichtbaarheid van alle klanten en van alle producten - hoe klein of groot ook. Zo maakt Viewmaker augmented reality bereikbaar voor alle organisaties en bedrijven. Als pionier op het gebied van Google Streetview-fotografie in Nederland helpt Viewmaker bedrijven al jarenlang om zich – letterlijk – op de kaart te zetten.

Extra dimensies

Viewmaker voegt extra dimensies toe aan de customer journey. Het bedrijf is altijd als eerste actueel met de nieuwste technieken en innovaties. Het eigen team van programmeurs en 3D-modellingspecialisten heeft een eigen app ontwikkeld, die op maat kan worden gepersonaliseerd voor elke organisatie. Maar ook op uw website of webshop kunnen uw producten in 3D worden weergegeven en zelfs in augmented reality. Zo zorgt Viewmaker ervoor dat de beelden in de platformen van de klanten passen als een handschoen.

Snelle ROI

Viewmaker verstaat het kunst van beeld maken en zorgt voor sterkere binding met uw klant. Het resultaat? Succes in sales én klanttevredenheid. Met een goede en snelle return on investment. Benieuwd geworden? Bekijk onze cases of ontdek wat we voor u kunnen betekenen.