Technologieen

De manieren waarop virtual experiences uw sales een boost geven

Ontdek de kracht van beeld en de voordelen van virtuele productpresentaties. Viewmaker maakt van uw product een belevenis. Bekijk onze oplossingen.

Veelzijdig en interactief

Augmented reality

Viewmaker brengt producten tot leven met augmented reality. Met hun speciale techniek kunnen uw klanten al uw producten op uw eigen website of webshop meteen zien in 3D en zelfs plaatsen in hun eigen omgeving met augmented reality. Letterlijk met hun smartphone in of om het product heen lopen: met augmented reality brengt Viewmaker beweging, beleving en interactie samen op uw eigen website of webshop. Zo ontstaat een levensechte ervaring voor uw klant. De ultieme koopimpuls!

Realistische weergave

3D objecten

Uw product realistisch weergeven? Zodat uw klant het aan alle kanten kan bekijken, bijna alsof hij het zelf in handen heeft? Het kan met een 3D-visualisatie. Viewmaker is voorloper op dit gebied en gebruikt de nieuwste technieken om foto’s te combineren met 3D-vormgeving.

Meer dan duizend woorden

Productfotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dus laat de beelden van uw producten voor zich spreken. Productfotografie van Viewmaker zorgt voor een perfecte presentatie van uw product. Onze fotografie gaat verder dan een plaatje. Originele invalshoeken, haarscherpe detailafbeeldingen waar uw klant écht iets aan heeft en de mogelijkheid om direct te kopen maken van uw productfotografie iets unieks.

Virtuele ontdekkingstocht

Google fotografie

Als één van de eerste gecertificeerde Trusted Google Streetview-fotografen in Nederland haalt Viewmaker Streetview van de straat en brengt het bij u naar binnen. Uw klanten gaan op virtuele ontdekkingstocht door uw bedrijf en ervaren alles wat u te bieden heeft. Dankzij geavanceerde technologie wordt uw keukenshowroom, interieurwinkel of horecagelegenheid op een unieke manier in beeld gebracht. Video integreren, direct boeken van een kamer of een product uitlichten? Het is allemaal mogelijk, al vanaf € 350. En is de nieuwsgierigheid van een online bezoeker eenmaal gewekt, dan laat een persoonlijk bezoek niet lang op zich wachten.

Vraag hier uw offerte aan

Viewmaker brengt 3D-fotografie, augmented reality en Google-fotografie voor alle ondernemers binnen handbereik. Vraag nu uw offerte aan ontdek hoe meer beleving leidt tot meer sales.