Technologieen

De manieren waarop virtual experiences uw sales een boost geven

Ontdek de kracht van beeld en de voordelen van virtuele productpresentaties. Viewmaker maakt van uw product een belevenis. Bekijk onze oplossingen.

High-end visualisaties

3D visuals

Producten die nog in ontwikkeling zijn kunnen met behulp van 3D visualisatie al worden bekeken en zelfs al verkocht worden. Onze renders zijn zeer geschikt voor product-, interieur- en architectuurvisualisaties.

Investeren in goede productfotografie is de key to success. Mensen baseren hun keuze tot aankoop op een visual. Wanneer deze onvolledig is of in zijn geheel niet goed is loopt u klanten mis. Laat de beelden van uw producten voor zich spreken ook al bestaan deze nog niet. Met de 3D visualisaties van Viewmaker zorgt u voor een perfecte presentatie van uw product. Ons team gaat verder dan een fotograaf. Originele invalshoeken, haarscherpe detailafbeeldingen waar uw klant écht iets aan heeft en de mogelijkheid om direct te kopen maken van uw 3D visualisaties iets unieks. Zorg voor de totaalbeleving van uw product en de klant raakt vanzelf overtuigd. 

Realistische weergave met 3D animatie

3D animatie

Met de 3D animaties van Viewmaker laat u een verbluffende indruk achter bij al uw klanten. Het team van Viewmaker heeft veel ervaring en korte doorlooptijden waarbij u maximaal profiteert van de beste kwaliteit animaties. Iedere doelgroep verdient een goed verhaal en een overtuiging met de juiste inzet van 3D visualisatie en 3D animatie. 

Veelzijdig en interactief

Augmented reality

Viewmaker brengt producten tot leven met augmented reality. Met hun speciale techniek kunnen uw klanten al uw producten op uw eigen website of webshop meteen zien in 3D en zelfs plaatsen in hun eigen omgeving met augmented reality. Letterlijk met hun smartphone in of om het product heen lopen: met augmented reality brengt Viewmaker beweging, beleving en interactie samen op uw eigen website of webshop. Zo ontstaat een levensechte ervaring voor uw klant. De ultieme koopimpuls!

Virtuele ontdekkingstocht

Google Street View

Als één van de eerste gecertificeerde Trusted Google Streetview-fotografen in Nederland haalt Viewmaker Streetview van de straat en brengt het bij u naar binnen. Uw klanten gaan op virtuele ontdekkingstocht door uw bedrijf en ervaren alles wat u te bieden heeft. Dankzij geavanceerde technologie wordt uw keukenshowroom, interieurwinkel of horecagelegenheid op een unieke manier in beeld gebracht. Video integreren, direct boeken van een kamer of een product uitlichten? Het is allemaal mogelijk, al vanaf € 350. En is de nieuwsgierigheid van een online bezoeker eenmaal gewekt, dan laat een persoonlijk bezoek niet lang op zich wachten.

Vraag hier uw offerte aan

Viewmaker brengt 3D-fotografie, augmented reality en Google-fotografie voor alle ondernemers binnen handbereik. Vraag nu uw offerte aan ontdek hoe meer beleving leidt tot meer sales.