Realistische weergave

3D objecten

Uw product realistisch weergeven? Zodat uw klant het aan alle kanten kan bekijken, bijna alsof hij het zelf in handen heeft? Het kan met een 3D-visualisatie. Viewmaker is voorloper op dit gebied en gebruikt de nieuwste technieken om foto’s te combineren met 3D-vormgeving.

3D producten

We kunnen al uw producten in 3D maken, animeren, het 360 graden laten draaien en het door middel van augmented reality weergeven. Met één 3D-model kunnen variaties in kleuren en afmetingen worden getoond. Het model kunt u gebruiken in uw website of webshop. Maar ook voor uw online marketing, advertenties, brochures en augmented reality in uw eigen app is het ideaal. Ingewikkeld? Welnee. Het enige dat we van u nodig hebben, zijn een paar foto’s en de afmetingen. Het maken van een 3D-model is al mogelijk vanaf € 350.

3D-productfoto’s

Krijg de volle aandacht van klanten met fotorealistische 3D-productfoto’s. Met deze 3D-weergave hoeft u geen tijdrovende en dure fotoshoots te organiseren voor beelden van een topkwaliteit in elke branche: van bouw tot interieur en van scheepsbouw tot keukens. De innovatieve oplossingen van Viewmaker zorgen voor prachtige productvisuals die uw sales een boost kunnen geven.

360 productspins

Transformeer uw 2D-afbeeldingen in 3D op uw website en laat uw klanten uw producten vanuit iedere hoek bekijken - bijna alsof ze het product zelf in handen hebben. Van schoen tot boot en van huis tot gadget: het maakt niet uit hoe groot of klein uw producten zijn, 3D-productspins zijn voor elke branche toepasbaar. 3D-productspins maken niet alleen uw marketing leuker en eenvoudiger; het is ook een uitstekende manier om de markt te testen voordat u fors in de productie gaat investeren.

Vraag hier uw offerte aan

Viewmaker brengt 3D-fotografie, augmented reality en Google-fotografie voor alle ondernemers binnen handbereik. Vraag nu uw offerte aan ontdek hoe meer beleving leidt tot meer sales.