Veelzijdig en interactief

Augmented reality

Viewmaker brengt producten tot leven met augmented reality. Onze speciale app is veelzijdig en interactief. Op het juiste moment een video instarten, producten op realistische wijze projecteren binnen de fysieke omgeving van de klant, letterlijk met de smartphone om het product heen lopen: met augmented reality brengt Viewmaker beweging, beeldherkenning en interactie samen in één platform. Zo ontstaat een levensechte ervaring voor uw klant. De ultieme koopimpuls!

Eenvoudig in gebruik

Snelle en gemakkelijke AR-oplossingen

Viewmaker brengt producten tot leven met augmented reality voor nagenoeg elke toepassing. Beweging, beeldherkenning en interactie komen samen. Eenvoudig te integreren in uw eigen platform en gemakkelijk te gebruiken door uw klanten. Of u nu actief bent in bouw, scheepsbouw, interieur of keukens: voor nagenoeg elke branche is AR inzetbaar.

De Viewmaker-applicatie verrijkt uw uiting op papier met video, productinformatie, een 3D-productspin. Daarmee creëert u een augmented reality-ervaring die persoonlijk en inspirerend is. 

Augmented reality

De ultieme buitenbelevenis

Wegdromen in een prachtig magazine en dankzij augmented reality buitenkunst ervaren, het knisperende haardvuur van een unieke buitenhaard beleven of genieten van het 360-graden-uitzicht van een luxe dakterras: augmented reality maakte het mogelijk voor Buitenbelevenissen.