Virtuele ontdekkingstocht

Google Street View

Als één van de eerste gecertificeerde Trusted Google Streetview-fotografen in Nederland haalt Viewmaker Streetview van de straat en brengt het bij u naar binnen. Uw klanten gaan op virtuele ontdekkingstocht door uw bedrijf en ervaren alles wat u te bieden heeft. Dankzij geavanceerde technologie wordt uw keukenshowroom, interieurwinkel of horecagelegenheid op een unieke manier in beeld gebracht. Video integreren, direct boeken van een kamer of een product uitlichten? Het is allemaal mogelijk, al vanaf € 350. En is de nieuwsgierigheid van een online bezoeker eenmaal gewekt, dan laat een persoonlijk bezoek niet lang op zich wachten.

Uw bedrijfsvermelding verbeteren met Street View

Met een virtuele rondleiding voegt u waarde toe aan uw online aanwezigheid.

Bedrijven met vermeldingen op Google Streetview hebben: 

  • Een 94% grotere kans op een goede reputatie.
  • Een 78% grotere betrouwbaarheid.
  • Een 29% grotere kans dat klanten overwegen producten of diensten van deze bedrijven te kopen.

Bron Ipsos Media CT-Onderzoek

Google Fotografie

De nieuwsgierigheid prikkelen met school in Street View

Door een schoolgebouw lopen alsof je er zelf bent. De praktijklokalen bekijken, zien welke opleidingen je er kunt volgen, ontdekken wat je nieuwe school je te bieden heeft: Viewmaker helpt de West-Brabantse beroepsopleider Curio om de schoolgebouwen met Google Street View online te zetten.

Vraag hier uw offerte aan

Viewmaker brengt 3D-fotografie, augmented reality en Google-fotografie voor alle ondernemers binnen handbereik. Vraag nu uw offerte aan ontdek hoe meer beleving leidt tot meer sales.