Virtuele ontdekkingstocht

Google fotografie

Als één van de eerste gecertificeerde Trusted Google Streetview-fotografen in Nederland haalt Viewmaker Streetview van de straat en brengt het bij u naar binnen. Uw klanten gaan op virtuele ontdekkingstocht door uw bedrijf en ervaren alles wat u te bieden heeft. Dankzij geavanceerde technologie wordt uw keukenshowroom, interieurwinkel of horecagelegenheid op een unieke manier in beeld gebracht. Video integreren, direct boeken van een kamer of een product uitlichten? Het is allemaal mogelijk, al vanaf € 350. En is de nieuwsgierigheid van een online bezoeker eenmaal gewekt, dan laat een persoonlijk bezoek niet lang op zich wachten.

Uw bedrijfsvermelding verbeteren met Street View

Met een virtuele rondleiding voegt u waarde toe aan uw online aanwezigheid.

Bedrijven met vermeldingen op Google Streetview hebben: 

  • Een 94% grotere kans op een goede reputatie.
  • Een 78% grotere betrouwbaarheid.
  • Een 29% grotere kans dat klanten overwegen producten of diensten van deze bedrijven te kopen.

Bron Ipsos Media CT-Onderzoek

Productfotografie

Tafel vanuit alle hoeken bekijken

Unieke tafels, stuk voor stuk op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. Dát is wat Houtleeft biedt. Maar voordat je een tafel bestelt, wil je wel weten hoe die eruit komt te zien. De productfotografie van Viewmaker maakt dat mogelijk.

Vraag hier uw offerte aan

Viewmaker brengt 3D-fotografie, augmented reality en Google-fotografie voor alle ondernemers binnen handbereik. Vraag nu uw offerte aan ontdek hoe meer beleving leidt tot meer sales.