Wat kan deze app voor jou?

Viewmaker-app

De Viewmaker-app is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die in vijf eenvoudige stappen hun producten op een unieke manier willen laten zien. 

1. Producten toevoegen in de app

Viewmaker kan voor elke ondernemer afbeeldingen in 3D maken en toevoegen in de app. Combinaties met kleuren, verschillende toepassingen, afmetingen, geanimeerd: het is allemaal mogelijk. Op deze manier kunnen ondernemers en vertegenwoordigers al hun producten laten zien via smartphone en tablet, op een manier die anders niet te zien is.

2. De app kan gratis worden gedownload op iOS en Android

De app kan voor iOS en Android gratis worden gedownload in (bijna) ieder land. Een paar keer per jaar brengt Viewmaker een nieuwe update uit, die past bij de nieuwstee smartphones en tablets. 

3. De app herkent beelden of er kan een object worden geselecteerd

De app herkent beelden. Wanneer iemand de smartphone of tablet focust op een pagina van een brochure, etiket, business card, of andere drager van een 'anker' start een video of komt een object in 3D tevoorschijn. De ondernemer kiest zelf de pagina en de content die daaraan moet worden gekoppeld. Het is echter ook mogelijk om producten vanuit een menu te selecteren. Daardoor kan het product in een willekeurige ruimte worden geplaatst, zodat u er met smartphone of tablet omheen kunt lopen.

4. Er zijn verschillende mogelijkheden toegevoegd aan de objecten of video’s

De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Tafelbladen met verschillende onderstellen kunnen snel en zeer gemakkelijk worden verwisseld. Onderstellen met een andere kleur kunnen worden toegevoegd. Kleuren van keukens kunnen worden veranderd. En ga zo maar door.

5. Informatie, delen en kopen

Heeft de klant een keuze gemaakt? Dan is bestellen een fluitje van een cent, omdat Viewmaker bij ieder object of video een CTA kan toevoegen die naar een webshop of website leidt. Daarnaast is er een deelknop toegevoegd voor social media.

De kracht van de Viewmaker-app

Dit project is u voor gegaan

Wegdromen in een prachtig magazine en dankzij augmented reality buitenkunst ervaren, het knisperende haardvuur van een unieke buitenhaard beleven of genieten van het 360-graden-uitzicht van een luxe dakterras: augmented reality maakte het mogelijk voor Buitenbelevenissen.