Augmented reality of 3D-object jacht en schip

Een (zeil)jacht of schip is de ultieme luxe. Het ontwerp moet helemaal perfect zijn en 100% voldoen aan de wensen van de klant. Een klant die veeleisend is, want een jacht is niet iets dat ze dagelijks kopen. Om hen te helpen bij het maken van cruciale ontwerpkeuzes – en zelfs bij het doorhakken van de knoop of uw scheepswerf de opdracht van het bouwen van het jacht krijgt – kunnen de augmented reality- en 3D-oplossingen van Viewmaker van doorslaggevend belang zijn.
 

Augmented reality scheepsbouw

Een jacht of schip moet er absoluut perfect uitzien. Dat eisen uw klanten en dat eist u ook van zichzelf. Met de juiste presentatie kan uw scheepswerf het verschil maken. En niets geeft zo’n realistische beleving als augmented reality. Deze techniek heeft voor uw bedrijf veel toepassingsmogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld in showmodellen in uw showroom allerlei opties mee laten zien, die levensecht worden geprojecteerd op de bestaande situatie. 

3D-object jacht en schip

Ook buiten de showroom kunt u visualiseringstechnieken toepassen die verder gaan dan wat uw concurrenten bieden. Bijvoorbeeld door 3D-visualisaties te maken van scheepsontwerpen van uw klanten. Een 2D-tekening met een plattegrond maken kan iedereen, maar een 3D-object dat je van alle kanten kan bekijken – of zelfs een schip waar je doorheen kan lopen, om de indeling écht te ervaren – is andere koek. Hiermee geeft u uw klanten 100% inzicht in wat zij kunnen verwachten van u en vergroot u de kans dat de order naar u gaat, in plaats van naar uw concurrent. 

Ervaar de voordelen van 3D en AR

Viewmaker heeft beide technieken in huis en kan u voorzien van visualiseringen die u voorheen niet voor mogelijk had gehouden. Onze jarenlange ervaring bij tal van bedrijven toont aan dat perfecte visualisatie zich uitbetaalt in een hogere omzet. Zeker in een markt zoals de scheepsbouw, waarin u één kans krijgt om uw product perfect te presenteren, is dat cruciaal. Viewmaker brengt beelden tot leven op een heel aantrekkelijke en flexibele manier. Ontdek wat dat voor u kan betekenen en maak meteen een afspraak. We laten u graag zien hoe u ook uw sales een boost kunt geven met 3D en augmented reality.