Productfotografie

Tafel vanuit alle hoeken bekijken

Unieke tafels, stuk voor stuk op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. Dát is wat Houtleeft biedt. Maar voordat je een tafel bestelt, wil je wel weten hoe die eruit komt te zien. De productfotografie van Viewmaker maakt dat mogelijk.

Tafel samenstellen

De eettafels van Houtleeft zijn beschikbaar in verschillende modellen, waarbij met name het onderstel heel beeldbepalend is. De productfoto’s van Viewmaker zijn vanuit meerder hoeken geschoten, zodat klanten precies kunnen zien hoe de tafel eruit ziet – of je er nu van schuin boven op kijkt, of zittend vanaf de bank.

Keuze vergemakkelijken

Wanneer klanten zich beter kunnen voorstellen hoe de tafel écht bij hen in huis zal staan, gaan ze eerder over tot aankoop. Daarom zorgt Viewmaker ervoor dat bezoekers aan de website van Houtleeft een zo compleet mogelijk beeld van de tafels krijgen en is een koopknop geïntegreerd in de foto’s.

Thuis eerst proberen

Tafel met eikenblad

Unieke tafels, stuk voor stuk op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. Dát is wat Houtleeft biedt. Maar voordat je een tafel bestelt, wil je wel weten hoe die eruit komt te zien.